Sin categoría

Novetat a la cuina: iogurts La Fageda

Aquest mes els serveis de restauració de la Fundació Santa Susanna compten amb un nou proveïdor de iogurts: la Cooperativa La Fageda d’Olot. El canvi és una aposta per la qualitat i l’economia social.

Ara podeu notar la diferència en els iogurts. Us convidem a que ens feu arribar les vostres opinions de la carn mitjançant la bústia que trobareu a la cafeteria del Punt de trobada.

La Fageda
La cooperativava ser fundada l’any 1982 que té com a missió millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorns mentals severs i altres col·lectius en risc d’exclusió social de la Garrotxa, mitjançant unes activitats empresarials que generen llocs de treball amb sentit, i uns serveis assistencials gestionats sota criteris de qualitat i d’excel·lència, que creen valor tant per l’organització com per la resta de la societat. Més informació