Sin categoría

Equipem el Punt de trobada entre tots/es! Ens ajudes?

Necessitem la teva ajuda:

Equipem el Punt de trobada entre tots/es!

 

Participem de nou al Giving Tuesday, el moviment global de solidaritat que se celebra aquest any el dimarts 29 de novembre, just després del BlackFriday i el CyberMonday com a crida a la solidaritat en contrast amb les jornades de compres i consum.

Què necessitem?

Necessitem el teu suport per equipar el Punt de trobada. Tots els donatius aniran destinats a les 32 noves cadires.

Qui se’n beneficia?

El Punt de Trobada és un espai de la Fundació Santa Susanna que utilitzen persones usuàries de les tres fundacions (F. Santa Susanna, F. d’Acollida Santa Susanna i F. Sociosanitària Santa Susanna).

Quants diners necessitem?

Les 32 cadires tenen un cost de 2.288 €. A aquesta xifra cal restar-li els 919,02 € que es van obtenir a la 23a Tómbola de la Festa Major; per tant, es vol aconseguir els 1.368,98 € restants.

 

Com col·laborar?

  • comprant un tall de pastís solidari a la cafeteria de la Fundació la setmana del Giving Tuesday: del dimarts 29 de novembre al diumenge 4 de desembre
  • omplint el formulari
  • fent un ingrés al compte bancari de la institució: ES54 3025 0001 10 1433507237
  • fent un donatiu a les guardioles que hi ha a les dues recepcions i a la cafeteria
  • animant a altres persones a col·laborar

Les donacions a les entitats sense fins lucratius gaudeixen d’incentius fiscals. Per poder generar el certificat que acrediti el donatiu, necessitem les dades personals que ens podeu fer arribar mitjançant el formulari o el correu electrònic.

Moltes  gràcies!  Cada  donatiu  suma!