Sin categoría

Donatiu de l’Associació Jardí Santa Susanna

La Fundació Santa Susanna ha rebut un donatiu de 3.500 € de l’Associació Jardí Santa Susanna que ha estat destinat a la compra d’un rentavaixelles industrial per a la planta 1 del centre.
El nou rentavaixelles simplifica la tasca diària després dels àpats i permet optimitzar millor el temps de l’equip de cuina i el personal de neteja.
La Junta de la Fundació agraeix la sensibilitat de l’Associació amb les necessitats de la institució i la seva contribució per continuar la tasca assistencial que la nostra entitat realitza des de fa 630 anys.

L’Associació Jardí Santa Susanna

L’entitat es va crear l’any 2011 amb motiu de la celebració dels 625 anys d’història de la Fundació Santa Susanna amb la voluntat de ser un espai de relació dels col·lectius que formen part de la Fundació (usuaris, familiars, voluntaris, amics, col·laboradors, treballadors…) i obrir-la  a aquelles persones de totes les edats per acompanyar l’evolució natural de l’ésser humà i desenvolupar una cultura de l’envelliment que suposi una oportunitat permanent d’aprendre, gaudir i compartir.